• Image 01
  • Image 02
  • Image 03

Автомобили

  • Ford Fiesta 1.3i БензинFord Fiesta 1.3i БензинАвтомобил: Ford Fiesta 1.3i БензинДвигател: Брой места: Скорости: Цена за 1 ден: 20.00 EUROЦена за 2-4 дни: 14.00 EUROЦена за 5-9 дни: 12.00 EUROЦена за 10-19 дни: 10.00 EUROЦена за повече от 20 дни: 8.00 EURO
  • SKODA FABIA 1.4 БензинSKODA FABIA 1.4 БензинАвтомобил: SKODA FABIA 1.4 БензинДвигател: Брой места: Скорости: Цена за 1 ден: 20.00 EUROЦена за 2-4 дни: 14.00 EUROЦена за 5-9 дни: 12.00 EUROЦена за 10-19 дни: 10.00 EUROЦена за повече от 20 дни: 8.00 EURO
  • Hyundai Elantra 1.6 GL БензинHyundai Elantra 1.6 GL БензинАвтомобил: Hyundai Elantra 1.6 GL БензинДвигател: Брой места: Скорости: Цена за 1 ден: 20.00 EUROЦена за 2-4 дни: 14.00 EUROЦена за 5-9 дни: 12.00 EUROЦена за 10-19 дни: 10.00 EUROЦена за повече от 20 дни: 8.00 EURO
  • Citroen C4 1.4 БензинCitroen C4 1.4 БензинАвтомобил: Citroen C4 1.4 БензинДвигател: Брой места: Скорости: Цена за 1 ден: 20.00 EUROЦена за 2-4 дни: 14.00 EUROЦена за 5-9 дни: 12.00 EUROЦена за 10-19 дни: 10.00 EUROЦена за повече от 20 дни: 8.00 EURO
  • Ford Focus 1.6 Kombi БензинFord Focus 1.6 Kombi БензинАвтомобил: Ford Focus 1.6 Kombi БензинДвигател: Брой места: Скорости: Цена за 1 ден: 20.00 EUROЦена за 2-4 дни: 14.00 EUROЦена за 5-9 дни: 12.00 EUROЦена за 10-19 дни: 10.00 EUROЦена за повече от 20 дни: 8.00 EURO

Търсене на Автомобил